KpyM Telnet/SSH Server - Forum
logins keep failing
Richard Bonomo logins keep failing
 
Hello! I've not been able to get KTS ssh server (Windows XP SP3) to reliably accept logins. The error log shows messages like this:

4984 2012- 7-19 16:13:25 35 : 0: KTS connected to <remote IP #>:58306

1152 : 4508 2012- 7-19 16:13:25 144 : 0: session.exe started

1152 : 4508 2012- 7-19 16:13:25 238 : 0: connected to <remote IP #>:58306

1152 : 4508 2012- 7-19 16:13:25 238 : 0: ssh initialized

1152 : 4508 2012- 7-19 16:13:27 82 : 0: doing publickey authentication - unknown publickey

1152 : 4508 2012- 7-19 16:13:27 82 : 0: login refused: [ iecuser ] - Logon failure: unknown user name or bad password.



1152 : 4508 2012- 7-19 16:13:27 82 : 0: can't read login

1152 : 2756 2012- 7-19 16:13:27 97 : 0: session.exe end

5796 : 4984 2012- 7-24 17: 1:13 411 : 0: KTS connected to <remote IP #>:50486

2456 : 2008 2012- 7-24 17: 1:13 739 : 0: session.exe started

2456 : 2008 2012- 7-24 17: 1:13 832 : 0: connected to <remote IP #>:50486

2456 : 2008 2012- 7-24 17: 1:16 161 : 0: ssh initialized

2456 : 2008 2012- 7-24 17: 1:16 973 : 0: doing publickey authentication - unknown publickey

2456 : 2008 2012- 7-24 17: 1:16 989 : 0: login refused: [ iecuser ] - Logon failure: unknown user name or bad password.



2456 : 2008 2012- 7-24 17: 1:17 20 : 0: can't read login

2456 : 3600 2012- 7-24 17: 1:17 20 : 0: session.exe end

5796 : 4984 2012- 7-24 17:19:16 4 : 0: KTS connected to <remote IP #>:50644

5296 : 4772 2012- 7-24 17:19:16 114 : 0: session.exe started

5296 : 4772 2012- 7-24 17:19:16 192 : 0: connected to <remote IP #>:50644

5296 : 4772 2012- 7-24 17:19:18 442 : 0: ssh initialized

5296 : 4772 2012- 7-24 17:19:18 989 : 0: doing publickey authentication - unknown publickey

5296 : 4772 2012- 7-24 17:19:19 4 : 0: login refused: [ IEC_User ] - Logon failure: unknown user name or bad password.



5296 : 4772 2012- 7-24 17:19:19 4 : 0: can't read login

5296 : 5972 2012- 7-24 17:19:19 20 : 0: session.exe end

The corresponding exhanges on the local machine are like this:
<local>$ ssh iecuser@<remote IP name>
Received disconnect from <remote IP#>: 10:
<local>$ ssh IEC_User@<remote IP name>
Received disconnect from <remote IP#>: 10:

"IEC_User" is the user name as it appears in the Windows control panel.
"iecuser" is the name as it appears in the command line prompt.

As you can see, the server never even gets to the point of asking for a password.

Any ideas?

Thank you.

RB


Kroum Grigorov
 
Ty the suggestions in this post
http://www.kpym.com/phpbb/viewtopic.php?t=395

Kroum


Richard Bonomo
 
That's embarrassing! Thank you a second time. Goodness, I am not THAT old... :-)


 

© 2007 - 2008 Kroum Grigorov
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group