KpyM Telnet/SSH Server - Forum
KPyM not show login
Hernan KPyM not show login
 
Hello,
I have configured the KPyM as telnet server. It is working fine, but in some cases the server not response. If we try to connect to the server it not showing the login screen, and the conections established are broken. It hapen random.
The solution is restart the service.


The log .err show:
5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 372 : 87: name = \kts___5940_started__2010-11-09 14h 23m 34s

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 372 : 0: }

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 372 : 0: }

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 372 : 2: KCommUtils::KCommUtils( sock ){

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 372 : 0: }

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 372 : 2: KCommUtils::Close( ){

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 372 : 2: KFlags::Enable( sock_io_timeout ){

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 372 : 0: }

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 372 : 2: KSocket::Close( 1 ){

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 387 : 0: EXCEPTION[ 3221225477 ]

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 372 : 2: KCommUtils::Close( ){

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 372 : 2: KFlags::Enable( sock_io_timeout ){

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 372 : 0: }

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 372 : 2: KSocket::Close( 1 ){

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 387 : 0: EXCEPTION[ 3221225477 ]

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 387 : 0: EXCEPTION[ 3221225477 ]

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 387 : 0: }

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 387 : 0: }

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 387 : 0: }

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 387 : 0: exception le = 183

-------------------------------------------------------------

the KTS-log.txt show

5684 : 4616 2010-11- 9 14:27:55 98 : 0: idle timeout

5684 : 4616 2010-11- 9 14:27:56 98 : 0: shutdown

5724 : 4444 2010-11- 9 14:30:56 854 : 0: password timeout

5724 : 5448 2010-11- 9 14:30:57 651 : 0: shutdown session

5724 : 3580 2010-11- 9 14:30:57 651 : 0: session.exe end

564 : 5976 2010-11- 9 14:43:42 644 : 0: login refused: [ A C ] - Logon failure: unknown user name or bad password.



564 : 5976 2010-11- 9 14:43:42 644 : 0: max login attempts

564 : 4012 2010-11- 9 14:43:42 659 : 0: session.exe end

5056 : 6044 2010-11- 9 14:48:17 233 : 0: stopping service

5940 : 1260 2010-11- 9 14:48:17 373 : 0: KTS service stopped

1788 : 4908 2010-11- 9 14:48:17 373 : 0: KTS service stopped

1656 : 4528 2010-11- 9 14:48:17 779 : 0: KTS service stopped

1788 : 4908 2010-11- 9 14:48:18 372 : 0: shutdown

5940 : 1260 2010-11- 9 14:48:18 372 : 0: shutdown

1788 : 5008 2010-11- 9 14:48:18 372 : 0: session.exe end

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 387 : 0: EXCEPTION[ 3221225477 ]

5940 : 5572 2010-11- 9 14:48:18 387 : 0: exception

1656 : 4528 2010-11- 9 14:48:18 777 : 0: shutdown

1656 : 4772 2010-11- 9 14:48:18 824 : 0: session.exe end

4560 : 4124 2010-11- 9 14:48:18 918 : 0: daemon.exe started

4560 : 5256 2010-11- 9 14:48:18 918 : 0: starting service

4560 : 5256 2010-11- 9 14:48:19 167 : 0: KTS connected to 172.16.42.14:1041

4816 : 3216 2010-11- 9 14:48:19 245 : 0: session.exe started
--------------------------------------------------------

Thank you very much in advance.
Regards

Hernán


Kroum Grigorov
 
Are you running the latest KTS version?
What are you using to connect to the telnet server? Is this from another computer or from some device(scanner, handheld)?
When you get the "no login" problem, what will happen if you try to connect to the server from your PC for example?

The log file dos not show anything specific, the errors you see are from the sessions being forcebly terminated during the service restart.

Kroum


 

© 2007 - 2008 Kroum Grigorov
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group